Verzend en leveringsbeleid

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 00:00 worden gedaan, proberen wij de volgende dag te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd van maximaal 2 werkdagen niet halen, dan brengen wij je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

- €6,50 voor bestellingen onder de €99,-
- Gratis voor bestellingen boven de € 99,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL/PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.


Ophalen

Je bestelling ophalen kan in:

*Otterlo: woensdagavond 19.30-21.00 uur of zaterdagmorgen 10.00-12.00 uur.

*Ede: zaterdagmorgen 10.00-12.00 uur. 


Je kan je bestelling het eerst volgende ophaalmoment, nadat je een verzendbevestiging van ons hebt gekregen, ophalen.

 

Stapelen

Tot en met D.V. 22 februari 2023 is het mogelijk om bestellingen op te stapelen. Je bestelt, kiest voor ‘opstapelen’ en betaalt. Wanneer je de bestellingen verzonden wilt hebben kies je voor ‘verzenden’ of kan je een berichtje sturen. De bestelling wordt uiterlijk D.V.  24 februari 2023 verzonden. 

*De retourtermijn is 7 dagen na het ontvangen van de bestelling. Zo grijp je niet mis, en heb je ook niet iedere keer verzendkosten ☺️

*Zit je totaal boven de €99,-? Dan worden de verzendkosten teruggestort.